De mooiste duikreizen naar Egypte Met DuikenEgypte.be

Blog Egypte, Duiken Egypte

Er zijn 2 manieren om duiken in de Rode Zee te ervaren. Voor meer informatie over je opties en alle andere reisinformatie die je nodig hebt om Egypte te bezoeken, bekijk dan onze Egypte liveaboard of dagtochten secties.

Resortverblijven geven u de mogelijkheid om dicht bij een selectie van fijne duikplekken te verblijven. Zie onze dagtochten naar Sharm El Sheikh, dagtochten naar Hurghada en Marsa Alam.

Aan de andere kant zijn liveaboards in de Rode Zee altijd een topkeuze voor diegenen die meer willen zien dan welk landverblijf in de omgeving dan ook kan bieden. Deze duikcruises kunnen u meenemen naar het beste van de noordelijke regio (Sinaï-schiereiland en de wrakken van Hurghada) of de zuidelijke Rode Zee van Egypte. Adembenemend duiken, fantastische boten en inspirerende landschappen aan de bovenzijde wachten hier allemaal op u: Noord en Wrakken, Zuidelijke Rode Zee.
Voor de ultieme vakantie van je leven, waarom zou je je Rode Zee-duiktrip niet combineren met een avontuurlijke tour om de historische bezienswaardigheden van het oude Egypte te ontdekken? U kunt een overlandtour door Caïro maken om de piramides, de Sfinx en de beroemde musea te bezoeken, of een Nijlcruise door de Vallei der Koningen.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *