Scuba voor beginners

egypte - (6)
All, Blog Egypte, Duiken Egypte

Self Contained Underwater Breathing Apparatus, beter bekend als SCUBA is een zeer populair tijdverdrijf, vooral voor vakantiegangers. In de loop der jaren is het gemakkelijker geworden dankzij de technologie.

Je kunt duikcentra vinden via PADI (www. Padi.com). Er zijn veel duikcentra en er zijn centra in 180 landen. Door contact op te nemen met een duikcentrum krijg je alle informatie die je nodig hebt om uit te vinden wanneer je met SCUBA kunt beginnen.

U kunt thuis of op vakantie ter plaatse SCUBA leren. Als je thuis in een zwembad leert, en op het punt staat op vakantie te gaan, kun je om een verwijzing vragen om een aantal open water duiken te doen. Je kunt ook speciale aanbiedingen krijgen door dit te doen.

De Rode Zee en het Caribisch gebied zijn populaire bestemmingen voor SCUBA-duiken. Het water op beide locaties is mooi en helder, met veel onderwaterleven.

Diving Answers is een geweldige site waar duikcursussen van over de hele wereld worden verzameld en op één pagina worden gezet. Het maakt het makkelijker om je eerste duikcursus te vinden en om advies te krijgen. Dit is onafhankelijk advies omdat er niets via de site verkocht wordt.

De prijs is niet altijd iets waar je als eerste aan moet denken als je naar duikcentra kijkt. Stel zinnige vragen zoals hoeveel opleiding de instructeur heeft gehad en kijk of je referenties kunt krijgen van vroegere cursisten.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *