Tips voor uw perfecte rondreis door Egypte

All, Blog Egypte

Van plan om Egypte te bezoeken deze vakantie? Nou, dan bent u op de goede weg. Egypte is de perfecte en de oudste vakantiebestemming. Egypte is een schatkist van zeer oude steden, woestijnen, enorme moskeeën, prehistorische rijken, en geweldige vakantiebestemming. Egypte is zeker het land dat een bezoek waard is. Van oude tombes tot de grootste moskeeën vindt u in Egypte de meeste archeologische vindplaatsen ter wereld. Degenen die willen reizen alleen maar om avontuur toe te voegen aan hun vakantie, zal Egypte niet teleurstellen hen ook. Het meest beroemde duiken aan de Rode Zee strand resorts of de meest prachtige kameel safari in woestijnen van Egypte zijn de attracties voor degenen die op zoek zijn naar avontuur in hun reis.

Voordat u een vakantiereis naar Egypte plant, houdt u rekening met de volgende tips:

1. Allereerst, uw valuta om te wisselen voor de Egyptische valuta. Alle luchthavens in Egypte bieden de faciliteiten van het wisselen van de buitenlandse valuta voor de lokale Egyptische pond. De banken op de luchthaven zijn dagelijks 24 uur per dag geopend, zodat u uw geld op elk moment van de dag kunt wisselen. Wanneer u door een land reist, moet u de biljetten en munten van het land in uw zakken hebben. U kunt de grote coupures in veel kleinere coupures omwisselen, want het wordt nog betrouwbaarder als u uw geld in kleinere breukstukken heeft opgedeeld. Zorg ervoor dat u Egyptische valuta of dollar, pond en euro koopt, gewoon om aan de veilige kant te zijn.

2. Egypte heeft een perfect weer voor een perfecte vakantie. De beste tijd om naar Egypte te reizen is tijdens de zomermaanden, d.w.z. van januari tot juni. Hoewel de zomerhitte het sight-seeing moeilijk kan maken, kunt u de hitte verslaan in de resorts op het platteland. Als u van plan bent om een Nijlcruise te maken, bezoek Egypte dan bij voorkeur tussen oktober en april, omdat u in deze tijd kunt genieten van sight-seeing van de meest iconische bezienswaardigheden bij gematigde temperaturen. Als duiken aan de Rode Zee strandresort uw ding is, bezoek Egypte dan tussen juni en september. Egypte heeft de koudste nachten en perfecte weersomstandigheden.

– Mis de beste bezienswaardigheden van het land niet. Voor de beste ervaring, huur een Egypte reisgids die uw reis nog aangenamer zal maken. Kijk eens naar de beste plaatsen om te bezoeken tijdens uw reis naar Egypte:

1. Hurghada- het is vooral beroemd om duiken mogelijkheden. Als avontuur uw reisdoel is dan mag u deze plaats niet missen.

2. Alexandrië: de stad is beroemd om zijn geschiedenis en bezienswaardigheden uit het verleden.

3. Dahab: het is de perfecte plek om rond te hangen die perfecte mogelijkheden biedt voor Scuba duiken, windsurfen, en rotsklimmen.

4. Siwa Oase: het is een van de meest oude en steeds populairder wordende reisbestemmingen waar u met modder gebouwde forten zult vinden.

5. Caïro: Caïro is het vertrekpunt van de meeste Nijlcruises en heeft de schat van het verleden van Egypte.

6. Luxor: bezoek de middelgrote tempels en oude tempels in Luxor.

Dit zijn de tips die u moet overwegen voordat u een reis naar Egypte maakt. Het is zeer belangrijk om Egypte reisgids huren voor een veilige reis als hij bekend is met alle culturen en talen en maakt het gemakkelijk voor u om het land te verkennen tot de kern. Heb een heerlijke vakantie in Egypte.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *