Egypte Tour

Egypte
All, Blog Egypte

In de snel bewegende wereld van vandaag, staan mensen onder constante stress of voelen zich gestrest. Om te concurreren met tijd en technologie is de mens de kleine geneugten van het leven vergeten. Maar, als je uit dit stressvolle leven wilt komen en wilt opvrolijken, dan is er geen andere stress buster dan te gaan voor een rustgevende vakantie of tour. En als deze tour is naar Egypte, het is als een droom die uitkomt. Egyptische vakantie of Egypte tour is heel betaalbaar en niets anders kan het evenaren. Egypte is het land van de piramides en de machtige Farao’s. Grote piramides van Egypte behoren tot de oude zeven wereldwonderen. Een Egyptische vakantie is als een avontuur terug in de tijd naar de wieg van de beschaving. Dit land heeft een ongelooflijk rijk en glorieus verleden.

Wie op reis gaat naar Egypte, zal niet alleen genieten van de wonderen der natuur, maar ook van de prachtige omgeving. Egypte is een land met veel land dat dun bewoond is. De meerderheid van de bevolking en de toeristen bevinden zich langs de Nijlvallei. Egypte wordt wel het geschenk van de Nijl genoemd. Het land is voor zijn bestaan volledig afhankelijk van de rivier. Tijdens een rondreis Egypte bezoeken reizigers vooral de piramides en diverse archeologische overblijfselen van de farao’s en van andere rijke beschavingen die hun onuitwisbare sporen hebben nagelaten.

Een van de belangrijkste attracties van een Egyptische vakantie is Caïro.

De stad Caïro kan een paradijs voor historici en een lust voor architecten worden genoemd. Caïro is het grootste stedelijke gebied van Afrika en de hoofdstad van Egypte. De stad bruist 24 uur per dag van leven en beweging. Een andere grote stad is Alexandrië, een belangrijke zeehaven en badplaats in het noorden van Egypte aan de Middellandse Zee. Alexander de Grote stichtte de stad in 332 voor Christus. Egypte biedt ook interessante culinaire ervaringen met verschillende verrukkelijke keukens. Men kan genieten van typische, traditionele Egyptische maaltijden, maar als u geen fijnproever bent, kunt u ook genoegen nemen met continentale maaltijden en internationale specialiteiten.

Pak vandaag nog uw koffers en ga op reis naar Egypte.

Voor meer informatie over Egyptische vakanties, Egypte reispakketten en Egypte touroperators, bezoek www.sti-travel.com. De site geeft u prachtige Egypte hete aanbiedingen, Egypte Nijl rivier reizen. Beleef een heerlijke tijd met een vakantie naar het prachtige Egypte.

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *